top of page

Ons verhaal

Sinds januari 2015 zetten wij onze tanden in projecten op het gebied van interieur- en decorbouw. Keigaaf is geboren vanuit de passie om inspiratie en creativiteit om te zetten in tastbare objecten. Wij worden beiden vooral enthousiast van materialen met een verhaal. Voorwerpen die misschien wel zijn opgegeven. Oud en versleten… of toch niet? Keigaaf gaat juist op zoek naar de mogelijkheid om de levenscyclus van materialen te verlengen. Een oude, geroeste ketting óf en stoere, industriële lampenstandaard… Het is maar net hoe je het bekijkt. Meer informatie over deze manier van werken vindt je onder “Upcycling”.

 

Maar… er is meer. Keigaaf bestaat niet alleen uit onze handgemaakt interieurstukken. Ook brocante en curiosa zijn sinds 2019 onderdeel van ons aanbod. Onze voorraad wordt zorgvuldig geselecteerd uit bijzondere, authentieke verzamelingen en interieurs. Unieke voorwerpen krijgen via onze webshop een tweede leven, in misschien wel jouw interieur!

 

Neem vooral een kijkje op onze website en laat je inspireren door ons brede aanbod. Niet kunnen slagen? Geen paniek! Ook custom-made projecten zijn bij ons mogelijk. Door de persoonlijke service is er alle tijd en ruimte om samen tot een keigaaf resultaat te komen op basis van jouw wensen!

KeiGaaf-wonen.png

06 20 11 59 15

CONTACT ONS

contact ons ding.png
bottom of page