top of page

Verzendbeleid

Bij Keigaaf Wonen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zelf af te halen in onze werkplaats of om uw bestelling te laten bezorgen. Onze bezorgtijd bedraagt 1 tot 5 werkdagen.

 

Afhalen van uw bestelling in onze werkplaats

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling zelf af te halen in Zundert (Noord-Brabant), dient u een afspraak te maken voor een afhaalmoment. Dit kan zowel telefonisch, per mail als via het contactformulier op de website. Wij zorgen dat dat het product klaar staat om afgehaald te worden en dat er iemand aanwezig is die u kan helpen bij het inladen. U betaalt voor deze optie uiteraard geen verzendkosten. 

 

Telefoonnummer: E-mailadres:

076 785 79 25 info@keigaafwonen.nl

 

Levering van uw bestelling

Indien u kiest voor de optie om uw bestelling te laten bezorgen, zijn de tarieven en afspraken rondom de bezorging afhankelijk van verschillende factoren van uw bestelling (o.a. afmetingen en gewicht van het product). De kosten van het verzenden zijn terug te vinden bij ieder product op de website. Wij hebben deze zorgvuldig bepaald op basis van kostprijs om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wanneer u meerdere producten besteld, betaald u alleen de bezorgkosten voor het product met het hoogste bezorgtarief. Bij een bestelling met een waarde van €100,- of meer is de verzending gratis.

 

  • Pakket:

Pakketen (vanaf L39xB27xH3,5cm en 2kilogram) worden verstuurd via PostNL of DHL. U kunt in onze webshop zelf een tijdvenster kiezen waarbinnen het bezorgmoment zal plaatsvinden. Bezorging bij een DHL of Post NL Servicepoint bij u in de buurt behoort ook tot onze mogelijkheden. Door middel van Track & Trace kunt u zelf het verloop van uw bestelling volgen.

De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd.

 

  • Pallet:

De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Producten die op een pallet geleverd worden, worden geleverd tot zover de pompwagen kan komen. De producten dienen dus zelf naar binnen gebracht te worden. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd. 

Wanneer uw bestelling per pallet vervoerd zal worden, nemen wij altijd even persoonlijk contact met u op om een bezorgmoment af te stemmen. 

Download het verzendbeleid hier.

06 20 11 59 15

CONTACT ONS

contact ons ding.png
bottom of page